У TikTok заявили про більше 1 мільярда активних користувачів щомісяця

01 ЖОВТНЯ 2021 07:12

TikTok досяг однієї з найексклюзивніших віх у технологічній індустрії.

Компанія заявила у своєму блозі, що зараз вона має понад 1 мільярд активних користувачів щомісяця по всьому світу, що робить її рідкісним додатком для соціальних медіа, що не належить Facebook (FB) або Google (GOOGL GOOGLE), щоб претендувати на аудиторію такого розміру.

Про це пише CNN, повідомляє TrueUA.

Популярність короткоформатної програми для відео зросла, оскільки під час пандемії люди проводили більше часу на своїх телефонах. Це також принесло користь і сприяло зростанню індустрії творців, оскільки все більше людей прагнуть заробляти на життя розміщенням вмісту на сайтах соціальних медіа.

Зростання програми, що належить Китаю, відбувається, незважаючи на спроби адміністрації колишнього президента Дональда Трампа минулого року закрити TikTok у Сполучених Штатах. І хоча зусилля Трампа в кінцевому підсумку вичерпалися, додаток було заборонено в Індії і його чекає перевірка з боку європейських регуляторів щодо його практики захисту даних та безпеки дітей.

TikTok також зберігає свою популярність, незважаючи на те, що конкуренти випускають копіювальні продукти, включаючи Instagram, YouTube та Snapchat.

Кількість активних користувачів додатка в серпні зросла на 25% порівняно з відповідним місяцем минулого року, повідомляє фірма-розвідниця магазинів додатків Sensor Tower.

Під час пандемії TikTok вдалося залучити більше людей з інших соціальних мереж. Минулого року TikTok також запустив фонд творців у розмірі 1 мільярда доларів, щоб заохотити користувачів створювати контент на платформі.

Технології, 01.10.2021 07:12