У Києві неадекватна мати загубила трьохрічну дитину

10 ЛИПНЯ 2019 14:20

Столичні поліцейські спільно з колегами із Київській області розшукали зниклого хлопчика. Дитину помістили у притулок. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Дніпровського управління поліції звернулася жінка та повідомила про зникнення її трирічного сина. Весь особовий склад негайно розпочав пошуки, аби встановити місцезнаходження малолітнього.

«Під час спілкування із правоохоронцями 21-річна мати не змогла чітко пояснити, де залишила свою дитину. Крім того, поліцейські звернули увагу, що жінка явно перебуває під впливом невідомих речовин, оскільки не може зорієнтуватися, де знаходиться, і надати будь-якої конкретної інформації про обставини і місце зникнення сина», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що останнім часом жінка мешкала у місті Біла Церква. Тож правоохоронці зв’язалися з колегами Білоцерківського відділу поліції та надіслали орієнтування для розшуку хлопчика. Через кілька годин поліцейські встановили місцезнаходження дитини.

Як з’ясувалося, напередодні мати залишила його знайомій жінці, а сама нібито поїхала на роботу. Лікарі оглянули дитину: її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Правоохоронці Білоцерківського відділу поліції забрали хлопчика та помістили у притулок. Подальшу долю дитини вирішуватимуть місцеві співробітники служби у справах дітей.

Відносно матері київські поліцейські склали протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Події, 10.07.2019 14:20