У Києві озброєний чоловік грабував фінансові установи

05 ГРУДНЯ 2021 08:38

Поліцейські довели причетність зловмисника до скоєння двох епізодів злочину: пограбування фінансових установ. Про це повідомляється на сайті Нацполіції, інформує TrueUA.  

Зазначається, що події сталися влітку поточного року. Правопорушник заходив у приміщення фінансових установ і, погрожуючи співробітникам зброєю, намагався забрати гроші з каси.

«У Голосіївському районі нападник відібрав близько 30 000 гривень, а у Деснянському районі менеджер закладу почала кликати на допомогу, чим злякала зловмисника й він втік», - йдеться у повідомлені.

Також зазначається, під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили речові докази з місця події, провели аналіз відео з камер спостереження, що розташовані поруч із кредитними установами, встановили маршрут руху фігуранта та його особу. Ним виявився раніше не судимий уродженець Полтавщини, 1989 року народження. Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам поліцейські Києва спільно з львівськими колегами не дали зловмиснику втекти та затримали його під час виїзду з країни.

«За погодженням із Голосіївською та Деснянською окружними прокуратурами чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні двох епізодів злочину, передбачених ч. 1 та ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний з проникненням у приміщення. Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться у повідомлені.

Події, 05.12.2021 08:38