Фото: kpi.kharkov.ua

У Києві перевірять всі укриття: що підштовхнуло чиновників

У Києві перевірять всі укриття та бомбосховища. Відповідне рішення було прийнято після обвалу стелі в одній зі столичних шкіл.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Перевірку бомбосховищ у Києві ініціював начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Він зазначив, що 22 грудня у кожному районі столиці були створені комісії з залученням необхідних фахівців для перевірки укриттів на предмет безпеки. Комісії повинні перевірити укриття до 29 грудня.

"Влада столиці, керівники районів столиці та безпосередньо відповідальні за укриття докладають максимум зусиль аби всі об’єкти цивільного захисту були безпечними. Щоденно триває системна робота щодо приведення в належний стан наявних укриттів, і забезпечення цілодобового та безперешкодного доступу до укриттів для цивільного населення", — йдеться у повідомленні чиновника.

За словами Попка, в разі виявлення недоліків їх повинні усунути в найкоротший термін.

Нагадаємо, 22 грудня в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. У цей час там перебували діти. Момент обвалу стелі потрапив на відео.

Своєю чергою міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін відреагував на обвал стелі укриття в школі Соломʼянського району столиці. Урядовець дав завдання начальнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку.

Варто відзначити, що чиновникам вдалось оперативно усунути пошкодження: там наголосили, що наслідки аварії в укритті однієї зі шкіл Соломʼянського району усунуті в повному обсязі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 13:02