У Києві поліцейські затримали наркодилера та вилучили наркотовару на майже 3 млн грн

21 ЖОВТНЯ 2021 17:02

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність 18-річного юнака, який налагодив збут наркотиків та психотропів на території держави.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на НПУ.

«Фігурант – мешканець Святошинського району – забезпечував функціонування Інтернет-крамниці з продажу заборонених речовин, а саме виконував роль наркокур’єра. Він отримував наркотики та психотропи поштою, після чого фасував та збував їх клієнтам по всій території держави», - йдеться в повідомленні.

Розповсюджував «товар» як дрібними, так і оптовими партіями шляхом «закладок», «з рук у руки», через поштові відправлення та служби таксі по місту. Щоб не привертати зайвої уваги, наркотовар ховав у пакунках із кавою. Розрахунок відбувався через електронні гаманці іноземною валютою або криптовалютою.

Вчора, 20 жовтня, під час чергового наркотраншу біля одного із поштоматів у Солом’янському районі правоохоронці затримали дилера.

Під час огляду посилки та невідкладного обшуку за місцем мешкання правоохоронці виявили 3 кг амфетаміну, понад 2 кг канабісу, 1,5 кг «Альфа PVP», пігулки «екстазі» та інші наркозасоби.

Крім того, вилучено ваги, фасувальні матеріали, пристрої для паління, пакети з кавою.

Сума вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько трьох мільйонів гривень.

Фото НПУ.

Також читайте: ДПСУ: За 3 тижні близько 300 підробок Covid-сертифікатів

Події, 21.10.2021 17:02