Фото: соцмережі

У Києві та низці областей лунають сирени: оголошено ракетну небезпеку для північних та центральних регіонів

У середу, 23 серпня у Києві та низці областей пролунали сигнали повітряної тривогиГромадянам необхідно пройти до укриття цивільного захисту.

Повітряні сили Збройних сил України попередили про імовірні пуски "Калібрів".

"Увага! Північні та центральні регіони — ракетна небезпека! Імовірно пуски "Калібрів", — зазначили військові.

О 17:12 Повітряні сили попередили про швидкісні цілі (імовірно крилаті ракети) з Миколаївської у напрямку Кіровоградської області.

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Ймовірні обстріли 24 серпня

Українців попередили про імовірні масовані ракетні атаки на День Незалежності 24 серпня. Громадян просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У розвідці попереджають, що це може трапитись на день раніше або пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль.

Рекомендації для людей залишаються незмінними: обов'язково іти в безпечне місце під час тривоги. 

Водночас, у розвідці наголосили, що російські загарбники атакують ракетами територію України не лише у святкові дні. Військові та цивільні повинні бути готові до провокацій з боку ворога у будь-який час.

Нагадаємо, військові попередили, що Росія збільшила кількість ракетоносіїв у морі. Станом на 23 серпня на бойовому чергуванні в акваторії Чорного моря перебуває вісім одиниць техніки ворожого флоту. Серед них — один носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп якого складає до восьми ракет. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.08.2023 17:03