Фото: "Інформатор"

У Києві ввели обмеження на в'їзд: що сталося

У Києві введений тепловий режим. Тимчасове обмеження дорожнього руху поширюються на великоваговий транспорт загальною вагою понад 24 тони й навантаженням на вісь понад сім тонн.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва. Правоохоронці зазначають, що обмеження стосуються як в'їзду в Київ, так і пересування містом 

"Час дії обмеження може змінюватись відповідно до температурного режиму. Головна мета цих заходів — збереження дорожнього покриття, яке руйнується у наслідок інтенсивного руху великовагового транспорту у спекотну погоду", — йдеться в повідомленні.

Раніше синоптики прогнозували, що в Україні протягом тижня пануватиме спекотна погода. Так у наступні три доби в Україні переважатиме суха та жарка погода. Температура повітря вночі коливатиметься у межах +14...+20°C, у південних областях до +23°C, вдень повітря прогріється до +26...+33°C

Нагадаємо, в останній місяць літа 2023 року сонячна активність буде не такою інтенсивною, як у липні, однак у різні дні все ж очікуються три магнітні бурі різної потужності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.08.2023 13:44