ДТП у США в кортежі за участю президента Джо Байдена. Фото зі соцмереж

У кортеж Байдена у США врізався невідомий автомобіль (фото, відео)

У неділю, 17 грудня, ввечері невідомий автомобіль в'їхав у кортеж президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди очільник Білого дому та перша леді не постраждали.

Про це повідомив Reuters. За інформацією журналістів, інцидент стався у Вілмінгтоні (штат Делавар) близько 20:00 за місцевим часом. За свідченнями очевидців, Поки Байден спілкувався з журналістами, автомобіль зіткнувся з позашляховиком з кортежу охорони президента США.

Перша леді вже сіла у свій автомобіль, а президент ще стояв біля машини, коли сталася аварія. Вони залишилися неушкодженими та за декілька хвилин покинули місце інциденту.

Агенти Секретної служби швидко оточили винуватця ДТП, що перекрив рух вулицею, витягнули зброю та спрямували її на темношкірого водія за кермом. Після цього агенти секретної служби супроводили шокованого Байдена до його автомобіля. Представники Секретної служби відмовилися прокоментувати ситуацію журналістам.

Дорожньо-транспортна пригода сталася після зустрічі президента США та його дружини Джилл із членами передвиборчої команди у виборчому штабі. Вони щасливо повернулися до свого будинку у Вілмінгтоні та перебувають у безпеці.

Нагадаємо, що нещодавно координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі повідомив про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден бере особисту участь у питаннях виділення додаткових коштів для фінансування України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.12.2023 08:33