Скріншот з соцмереж

У Луцькій школі хлопці одягнули сукні до дня гендерної рівності, мер міста назвав це "збоченням"

У Луцьку у школі №24 хлопці переодяглися в жіночий одяг до дня гендерної рівності. Міський голова Ігор Поліщук назвав це "збоченням".

Заяву мера під час розширеної наради цитує видання "Конкурент".

Учні свій флешмоб опублікували в соціальній мережі TikTok. І відео завірусилося. Очільник міста Ігор Поліщук заявив, що був неприємно здивований такою витівкою школярів та бездіяльністю дирекції школи. Міський голова додав, що такого бути не повинно, адже це "не наші цінності", бо Луцьк — це християнське місто.

"Коли особи чоловічої статі одягають жіночий одяг — це збочення. Якщо ще таке буде, то будемо розривати договори з директором. А ці піжамні вечірки, коли учні приходять в школу в піжамах, це що таке? Якби я так прийшов у школу, то мене б одразу викинули звідти", — заявив мер міста.

Очільник департаменту освіти Віталій Бондар виправдовувався, що відео вирвали з контексту. 

"Це йде з Європи, тоді був день гендерної рівності й відео вирвали з загального контексту, а дирекція це не проконтролювала", — зазначив пан Бондар.

Школярі у Луцьку одягли жіночі сукні

Скріншот з соцмереж

Нагадаємо, у Луцьку місцева пара накинулася з молотком та ножем на комунальників. Причиною бійки стала тривала відсутність гарячої води у їхньому будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 05.06.2023 20:45