Скріншот з відео

На Волині подружжя "під мухою" напало з ножем на комунальників через відсутність гарячої води (відео)

У Луцьку місцева пара накинулася з молотком та ножем на комунальників. Причиною бійки стала тривала відсутність гарячої води у їхньому будинку.

Як повідомили у сюжеті телеканалу "Аверс", інцидент стався на вулиці Захарова, де працівники "Луцьктепло" проводили заміну тепломереж. Подружжя, яке проживало у сусідньому будинку, обурило те, що у їхньому домі тривалий час немає гарячої води.

Спершу, за словами майстра ремонтної бригади Сергія Шестуха, чоловік почав лайкою "підганяти" працівників, а потім взагалі пішов додому, одягнув на обличчя чорну маску, взяв ніж і молоток й почав з ними бігати. Коли ж комунальники викликали поліцію, нападник втік. Проте, вже після того, як комунальники повернулися з обіду, він знову прийшов до них, але вже з жінкою. Цього разу як озброєння він обрав палицю та кухонний ніж.

Із запису видно, що один з ремонтників використав дерев'яну загорожу як щит, аби не підпустити до себе неадеквата з ножем. Цією ж загорожею він вдарив нападника. Тоді чоловік схопив із землі цеглину й жбурнув нею у комунальника, розбивши йому голову. Зрештою, троє ремонтників схопили чоловіка та повалили його на землю. Тоді ж жінка почала кидатися у працівників загородженням й через необережність упала в люк.

За словами речниці обласної поліції Ольги Бузулук, чоловік і жінка, які напали на працівників "Луцьктепла", були напідпитку. А після проведення експертизи одному з робітників правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом умисного легкого тілесного ушкодження. Зі скандалістами надалі розбиратимуться правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві чоловік під час конфлікту завдав дружині декілька ударів сокирою по голові. Тепер йому загрожує до 15 років за гратами.

Також повідомлялося, що у місті Лохвиця на Полтавщині сталося моторошне вбивство. Чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвав себе гранатою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.05.2023 06:30