Фото: поліція Києва

У Києві чоловік сокирою проламав голову дружині: подробиці

У Києві чоловік під час конфлікту завдав дружині декілька ударів сокирою по голові. Нападника затримала поліція.

Про це повідомляє поліція Києва. 

До поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що у квартирі лежить жінка з пораненням голови. На місці злочину затримали раніше не судимого уродженця Вінницької області. З’ясовуючи стосунки з жінкою, зловмисник взяв до рук сокиру та завдав їй декілька ударів по голові. 

"У ході досудового розслідування встановлено, що близько 13:40 у квартирі на вулиці Братів Малакових, чоловік під час сварки зі своєю дружиною взяв сокиру та завдав жінці декілька ударів по голові. Потерпілу із відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою лікарі доставили до медичного закладу. Порушник затриманий на місці скоєння злочину", — повідомив старший слідчий Шевченківського управління поліції Віталій Журба.

Затриманий отримав підозру у замаху на умисне вбивство. Фігуранту обрали запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. За скоєння тяжкого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові у каналізаційній мережі на території лікарні святого Луки виявили тіло електрика. Чоловік працював у медичному закладі.

Раніше у місті Лохвиця на Полтавщині сталося моторошне вбивство. Чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвав себе гранатою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.05.2023 16:20