Фото: поліція Полтавщини

На Полтавщині чоловік застрелив колишнього мера та ще двох сусідів, а себе підірвав гранатою

У неділю, 21 травня, у місті Лохвиця на Полтавщині сталося моторошне вбивство. Чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвав себе гранатою.

Про це повідомляє поліція Полтавщини.

Близько 14:00 надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвався на гранаті.

"За попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив двох сусідів (67-річного та 47-річного чоловіків) та 63-річну сусідку із гладкоствольної зброї, після чого повернувся у власне домоволодіння та підірвався гранатою", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляють ЗМІ, серед убитих і колишній міський голова Лохвиці В'ячеслав Демчук.

"Вбивство сталося на побутовому ґрунті. Чоловік увірвався до сусідів, одним із яких був колишній міський голова В'ячеслав Демчук, убив їх, а потім повернувшись додому, підірвав себе гранатою", — поділився першими подробицями міський голова.

За фактом вбивства дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Полтавщині у річці Артополот виявили мертвим 19-річного хлопця, який зник місяць тому. Його тіло виявив місцевий житель. Він викликав на місце події правоохоронців.

У польському місті Лодзь в орендованій квартирі знайшли мертвими двох українців — 36-річного чоловіка та 31-річну жінку. Про зникнення пари першим поінформував правоохоронців роботодавець українців. Він повідомив, що працівники не зʼявлялися на роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.05.2023 18:23