У річці на Полтавщині знайшли тіло 19-річного хлопця, який зник місяць тому

На Полтавщині у річці Артополот виявили мертвим 19-річного хлопця, який зник місяць тому. Його тіло виявив місцевий житель. Він викликав на місце події правоохоронців.

Про це повідомляє поліція Полтавської області

"Слідчо-оперативна група поліції встановила, що загиблим є 19-річний житель Миргородського району, який зник увечері 15 квітня цього року. У межах відкритого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті людини", — зазначили правоохоронці.

У поліції нагадали, що про зникнення юнака повідомила його мати місяць тому. До пошуку хлопця залучали навіть водолазів, однак все було безрезультатно. Слідчі порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Обставини трагедії встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, у польському місті Лодзь в орендованій квартирі знайшли мертвими двох українців — 36-річного чоловіка та 31-річну жінку. Про зникнення пари першим поінформував правоохоронців роботодавець українців. Він повідомив, що працівники не зʼявлялися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.05.2023 01:50