Скріншот з відео

У Міноборони натякнули на просування ЗСУ символічним відео

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр виклала інтригуюче відео з очільником Головного управління розвідки Кирилом Будановим. На відео головний військовий розвідник просто мовчить.

Відео опублікувала Ганна Маляр у Telegram.

Кремлівські пропагандисти впродовж останніх днів продовжували ширити фейки у мережі про буцімто загибель військового командування України. Цього разу вони розповсюджували дезінформацію про нібито смерть очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова. 

В неділю, 11 червня, Ганна Маляр опублікувала загадкове відео з написом "Далі Буде", в якому фігурує мовчазний Кирило Буданов. Ймовірно, відомство анонсує добрі новини з фронту.

Нагадаємо, українські воїни звільнили від російських загарбників село Благодатне у Донецькій області. У ході операції вдалося взяти в полон російських військових.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові ведуть на фронті наступальні та оборонні операції. Він попередив російського диктатора Володимира Путіна про те, що всі українські командувачі налаштовані позитивно щодо контрнаступу.

Зауважимо, за даними американського Інституту вивчення війни, Сили оборони України ведуть контрнаступальні дії щонайменше на чотирьох ділянках фронту. Бійці ЗСУ продовжують просування під Бахмутом, а також мають певні успіхи в Донецькій та Запорізькій областях. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.06.2023 14:59