Фото: Головне управління розвідки Міноборони України

Буданов звернувся до російських військових з вигідною пропозицією

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-майор Кирило Буданов звернувся до російських військових. Він запропонував єдиний варіант, який допоможе їм вижити на війні проти України.

Відео опублікували на сторінці проекту "Хочу жить" у Facebook.

Буданов заявив, що вже більше року кремлівський режим не може досягти жодної цілі, яка була поставлена на початку вторгнення в Україну.

"Я звертаюся до російських військових — тих, кому пощастило вижити у штурмах та розбитих окопах: буде ще гірше! У вас є вибір — померти, або врятувати своє життя", — сказав Буданов у відеозверненні.

Він запропонував їм долучитися до проект "Хочу жить", який допомагає військовим армії РФ. Буданов також наголосив, що всі російські військові оформлюються як "ті, хто потрапив у полон у бою", тому в Росії їм продовжують начисляти і "бойові" і зарплатню.

"Наші підрозділи вже вивели сотні російських солдатів через лінію фронту. Тепер вони у безпеці, живуть у нормальних умовах під наглядом Міжнародного комітету Червоного Хреста, з триразовим харчуванням та можливістю телефонувати додому і отримувати посилки", — зазначив голова розвідки.

Телефон проекту Хочу жити

Фото: проект "Хочу жить"

Він запропонував їм також на вибір — пересидіти війну і повернутися додому після її закінчення, або не повертатися в Росію зовсім. Ті, хто проходить по проекту, має право просити притулок в Україні та інших країнах Європи.

"Ви можете закінчити війну вже зараз. Не треба чекати, поки вас уб'ють або важко поранять. Звертайтеся у проєкт і ми допоможемо витягнути вас із м'ясорубки", — додав Буданов.

Нагадаємо, оцінка президента США Джо Байдена щодо втрат Російської Федерації в районі Бахмута цілком реальна. Озвучені цифри у 100 тисяч главою Білого дому відповідають українським даним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 22.05.2023 16:20