Фото: Telegram-канал Baza

У Петербурзі затримали пенсіонерку, яка з криками "Слава Україні" намагалась підпалити банк, — ЗМІ

У Росії поліція затримала 66-річну жінку, яка з криками "Слава Україні" намагалась підпалити банк. Жінка зізналась, що виконувала завдання ФСБ.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza. Вказується, що у відділення "Сбербанку" пенсіонерка прийшла з двома пляшками бензину. Розливши пальне по стінах, вона підпалила його з криками "Слава Україні". Працівники загасили полум’я та викликали поліцію.

Правоохоронцям жінка розповіла, що таким чином намагалась знайти шахраїв, оскільки це їй рекомендував зробити телефоном працівник ФСБ. За словами пенсіонерки, ще з середини червня їй надзвонювали "працівники банку" та пропонували переказати гроші на "безпечний рахунок". Після таких маніпуляцій жінка втратила кошти.

Водночас, зазначила вона, нещодавно ж їй зателефонували з "ФСБ" та повідомили, що вона фігурує в справі по фінансуванні ЗСУ. Працівник ФСБ порекомендував пенсіонерці підпалити відділення банку і в такий спосіб вичислити шахраїв.

Нагадаємо, у березні у французькому місті Бордо під час масових протестів проти підвищення пенсійного віку невідомі підпалили будівлю місцевої мерії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.06.2023 03:48