Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Полтаві пенсіонер підпалив себе у приміщенні ОВА

У п'ятницю, 27 вересня, у Полтаві у приміщенні обласної військової адміністрації 71-річний чоловік облив себе легкозаймистою речовиною та підпалив. Пенсіонера з опіками доставили до лікарні.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, правоохоронці, які забезпечували охорону приміщення ОВА, загасили полум'я на його одязі та викликали медиків швидкої допомоги.

Наразі на місці інциденту працює слідчо-оперативна група поліції та спеціалісти-криміналісти. Правоохоронці встановлюють мотиви вчинку та обставини події. Зокрема, у поліції зауважили, що громадянин, який скоїв самопідпал, є мешканцем іншої області.

За даними місцевих ЗМІ, чоловік поводився дивно і, ймовірно, має розлади психічної поведінки. Пенсіонер певний час перебував на площі перед будівлею ОВА, а згодом зайшов усередину, де облив себе бензином та підпалив. Зазначається, що до приміщення чоловік зайшов, аби потрапили на приймання до керівництва. Попередньо, він отримав 90% опіків тіла та перебуває у реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала чоловіка, який підпалив двері квартири в багатоповерхівці. Палію загрожує до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.09.2024 14:36