Фото: поліція Рівненської області

У Рівному під колесами тролейбуса загинула пенсіонерка (фото)

У Рівному 20 січня внаслідок наїзду тролейбуса загинула пенсіонерка. Трагедія сталась на вулиці Данила Галицького.

Про це у Facebook повідомляє поліція Рівненської області. Там зазначають, що інформація про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Данила Галицького надійшло до поліції сьогодні, 20 січня, близько 11:00 від медиків. 

Попередньо поліціянти на місці події встановили, що 64-річна пасажирка на зупинці громадського транспорту потрапила під колеса тролейбуса, який після висадки пасажирів розпочав свій рух.

"Жінку із тяжкими травмами госпіталізували у реанімацію. Попри надану допомогу її життя врятувати не вдалося", — інформують правоохоронці.

У поліції наголосили, що наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 КК України. Обставини встановлюють слідчі слідчого управління.

Раніше повідомлялось, що 20 січня у Святошинському районі Києва "Тойота" врізалася у "Мерседес" та автобусом. Внаслідок аварії загинув чоловік.

Нагадаємо, 19 січня на Чернігівщині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі шкільного автобуса. Внаслідок аварії постраждало троє людей, серед травмованих — дитина.

Також 18 січня на Тернопільщині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса та двох вантажівок. В результаті аварії восьмеро людей травмовані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.01.2024 19:37