Фото: Головне управління Національної поліції у Тернопільській області

На Тернопільщині автобус зіткнувся із двома вантажівками: постраждали люди (фото)

У четвер, 18 січня, на Тернопільщині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса та двох вантажівок. В результаті аварії восьмеро людей травмовані.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Відомо, що аварія трапилася 18 січня близько 14:00. На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, біля повороту до села Острів, не розминулися маршрутний автобус та дві вантажівки.

"Восьмеро людей з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні у результаті дорожньо-транспортної пригоди", — йдеться у повідомленні.

У поліції проінформували, що усіх травмованих доправили до медичного закладу. У водіїв візьмуть зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

"Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство", — додали в прес-службі.

Нагадаємо, 10 січня у Львівській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса та трьох автомобілів. Внаслідок аварії шестеро людей постраждали.

Також 6 січня на дорозі біля села Пасіки-Зубрицькі поблизу Львова відбулося зіткнення автомобілів. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна дівчина. Ще п'ятьох постраждалих доставили в реанімацію. Серед них — 13-річний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.01.2024 18:30