Фото: Національна поліція

Авто вилетіло на зустрічну: на Харківщині у ДТП постраждали сім осіб, серед них — дитина (фото)

У неділю, 14 січня, на виїзді з Богодухова зіштовхнулися дві автівки — Chevrolet і ВАЗ-2108. В результаті ДТП семеро громадян травмовані, у тому числі 12-річна дитина. За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Харківській області.

"14 січня близько 19:50 на трасі "Харків-Суми" на виїзді з міста Богодухів сталося зіткнення автомобілей "Chevrolet" та "ВАЗ-2108". Попередньо встановлено, що 44-річний водій "ВАЗ-2108" виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з іншим авто під керуванням 41-річного мешканця Сумської області", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті аварії на дорозі постраждали водій "Chevrolet" його 42-річна дружина та 12-річна донька. Водій "ВАЗ" та троє його пасажирів також отримали тілесні ушкодження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Польщі 31 грудня троє українців загинули у дорожньо-транспортній пригоді у Польщі. Аварія сталася на межі Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.01.2024 13:57