Фото: поліція Києва

У Києві п'яний іноземець влаштував смертельну аварію (фото)

Ввечері у п'ятницю, 1 грудня, у Печерському районі Києва п'яний водій "Тойоти" виїхав на зустрічну смугу і врізався у легковик "Рено". Відомо про двох загиблих. 

Про це повідомляє поліція Києва.

За матеріалами правоохоронців, смертельна дорожньо-транспортна подія сталася на вулиці Староноводницькій.

"Було встановлено, що водій автомобіля "Тойота", рухаючись проїжджою частиною, виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого зіткнувся з машиною марки "Рено". Водій та пасажир автомобіля "Рено" від отриманих травм загинули на місці події", — розповіли в поліції.

За попередньою інформацією, винуватцем аварії став громадянин іншої держави, 1979 року народження, який був за кермом "Тойоти".

"Чоловік, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці затримали порушника. Тепер винуватцеві смертельної ДТП загрожує покарання до десяти років ув'язнення", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 листопада у Кривому Розі сталася дорожньо-транспортна пригода. ДТП трапилася на перехресті 173-го кварталу. За даними очевидців, водій таксі на шаленій швидкості, не пропустивши авто медиків, влетів у швидку, яка їхала із сиреною та увімкненими маячками. Внаслідок аварії постраждало три людини.

Додамо, 28 листопада на вулиці Небесної Сотні в Чернівцях трапилася дорожньо-транспортна пригода. 31-річна мешканка села Тереблече на автомобілі Mazda CX-7 наїхала на малолітнього пішохода. Внаслідок аварії постраждав шестирічний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.12.2023 23:51