У столиці чоловік напав на жінку та на банкоматі попався

29 ЛИПНЯ 2019 15:13

Київські правоохоронці затримали киянина, який заздалегідь спланував злочин, задля якого навіть перевдягнувся, аби його не впізнали. Проте пильність поліцейських не залишила йому шансів уникнути покарання.

На сайті Нацполіції зазначається, що до правоохоронців за допомогою звернулася жінка, котра розповіла, що вночі на неї напав невідомий. Зловмисник приставив ніж до шиї та наказав віддати сумку. Після цього нападник забрав речі, штовхнув потерпілу та зник у невідомому напрямку. Заявниця описала зухвалого незнайомця і поліцейські розпочали його пошуки.

Під час відпрацювання території менш ніж за годину після скоєння нападу правоохоронці помітили біля банкомату підозрілого чоловіка, котрий намагався зняти кошти з картки. Під час поверхневої перевірки у нього виявили чужий паспорт, банківські картки на жіноче ім’я, а також розкладний ніж.

Поліцейські встановили, що дана особа причетна до нападу на жінку. Із собою чоловік тримав пакет зі штанами та курткою. Як з’ясувалося, зловмисник зняв цей одяг, аби його не знайшли за описом жертви.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 26-річний киянин, який вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних правопорушень. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Події, 29.07.2019 15:13