У столиці двоє юнаків напали на киянина, але все пішло не за планом

23 ЧЕРВНЯ 2019 13:52

У столиці поліцейські затримали зловмисників, котрі пограбували киянина. За даним фактом розпочато досудове розслідування: слідчі вже повідомили зловмисникам про підозру, а суд обрав запобіжний захід.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася у Голосіївському районі столиці. Двоє зловмисників вночі гуляли містом. Дорогою зустріли чоловіка із жінкою, у яких фігуранти попросили цигарку. Під час розмови один із молодиків помітив у задній кишені джинсів потерпілого гаманець. І коли киянин відійшов, правопорушники домовилися привласнити чуже майно.

Зловмисники наздогнали постраждалого, один із них вихопив гаманець та побіг у невідомому напрямку. Іншому втекти не вдалося – потерпілий та його дівчина схопили та не відпускали кривдника. Саме у цей час проїжджав екіпаж патрульної поліції, тож чоловік одразу передав фігуранта правоохоронцям.

Під час спілкування зі слідчо-оперативною групою у Голосіївському управлінні поліції до фігуранта зателефонував його «напарник», який розповів, що «улов» видався вдалим: у викраденому гаманці було близько 800 доларів США. Затриманий розповів, що з ним нібито все гаразд і поліцейські його відпустили. Друзі домовилися побачитися, аби поділити крадене, однак на зустріч до зловмисника прийшли правоохоронці. Обох правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що юнакам – 18 та 19 років, до Києва приїхала із Кіровоградщини на заробітки. Раніше вони не потрапляли в поле зору правоохоронців.

Події, 23.06.2019 13:52