У столиці на гарячому затримали автомобільного злодія

10 ТРАВНЯ 2019 12:09

У Києві оперативники затримали іноземця за крадіжку з автомобіля мешканця Житомирщини. Зловмисник розбив скло задніх дверей та забрав із салону сумку з грішми та особистими речами. У цей час повз проїжджали правоохоронці, які помітили підозрюваного та затримали. Розпочато кримінальне провадження.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку ГУНП у м. Києві Віталій Отрудько, поліцейські помітили невідомого, який розбив скло припаркованого автомобіля та вихопив із салону сумку. Проте далеко втекти йому завадили оперативники.

«Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції провела огляд місця події та вилучила речові докази, а саме: чоловічу сумку з документами і грішми та знаряддя злочину – інструмент, яким він розбив скло. Ми встановили, що 25-річний затриманий – іноземець, раніше проблем із законом не мав. Взимку він приїхав до України, але не має постійного місця проживання», – додав Віталій Отрудько.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Події, 10.05.2019 12:09