Роберто Каваллі. Джерело: італійські ЗМІ

У своїй рідній Флоренції помер всесвітньовідомий модельєр Каваллі

У п’ятницю, 12 квітня, великий стиліст Роберто Каваллі помер у віці 83 роки у своїй рідній Флоренції. Перед цим упродовж тривалого часу він хворів.

Про це повідомило італійське видання la Stampa.

"Прощаємося з художником моди, а також чоловіком, закоханим у жінок, яким за свою 50-річну кар’єру він давав найпалкіші зізнання в коханні, підписавши їх розкішними тканинами та спокусливими моделями", — йдеться в повідомленні.

У нього залишилося шестеро дітей, в тому числі молодшому Джорджіо трохи більше року. Поруч з ним в останні години, як і останні 15 років, перебувала його партнерка Сандра.

Він продав однойменну компанію 2015 року, яку заснував у сімдесятих роках минулого століття. Крім колекцій Roberto Cavalli, дизайнер також створив бренд RC Menswear і молоду лінію Just Cavalli, запущену 1998 року.

"Талант Роберто Каваллі, який у поєднанні з певним нетрадиційним смаком, який включав художнє використання шкіри, деніму та культового тваринного принта, забезпечив йому почесне місце в міжнародній панорамі моди", — наголосили італійські журналісти.

Нагадаємо, що 8 березня Міністерство закордонних справ України офіційно підтвердило, що бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex — Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home — повертаються в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 12.04.2024 21:56