Фото: Telegram-канал BAZA

У Таганрозькій затоці РФ безпілотники атакували буксир і баржу (фото, відео)

У Таганрозькій затоці Росії безпілотники атакували буксир "Інженер Смирнов" та баржу "Секція-179". Постраждали члени екіпажу.

Про це повідомив російський Telegram-канал Baza.

За інформацією росіян, інцидент стався нібито ввечері 8 червня. За словами капітана буксира, баржа має незначні пошкодження вище ватерлінії, а в буксира вибито шибки. Також двоє членів екіпажу зазнали поранень. 

Водночас, як запевняє Telegram-канал, ходові якості буксира втрачені не були. Відтак, капітан ухвалив рішення повернутися в порт Азов Ростовської області РФ.

Натомість Telegram-канал "Кримский ветер" заявив, що українські військові накрили за допомогою дронів-камікадзе буксир "Інженер Смирнов", коли той буксував "Секцію-179".

"Буксир доставляв баржу Волго-Донським каналом в Азовське море. Далі її мали поставити біля Керченського мосту з боку Чорного моря як бонові загородження", — інформує джерело каналу.

Увага на відео присутня ненормативна лексика!

Таганрозька затока — найбільша затока Азовського моря, розташована в його північно-східній частині, відокремлена від моря Довгою й Білосарайською косами.

Нагадаємо, вночі 10 червня у тимчасово окупованому Криму було неспокійно. Там пролунала серія вибухів, а рух на Кримському мосту, попередньо, було зупинено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 10.06.2024 09:20