Фото: Поліція Запорізької області

У Запоріжжі невідомі зі зброєю та ножами напали на військових (фото)

У Запоріжжі 15 травня виникла стрілянина на стоянці автотранспорту біля міського ринку. Це відбулося під час конфлікту між військовослужбовцями та невідомими особами.

Про це повідомили в прес-службі Поліції Запорізької області.

Невідомі стріляли з мисливської та автоматичної зброї. Окрім цього, чоловіки завдали військовим тілесні ушкодження, а потім втекли з місця події на авто. Відомо, що один із військових отримав ножові поранення, його доставили до лікарні.

"У результаті слідчо-оперативних заходів на одному з блокпостів Запорізької області поліцейські затримали двох чоловіків, 1976 та 2001 років народження, які підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення", — повідомили в поліції.

Зловмисників затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині правоохоронці встановлюють й інших фігурантів справи.

"Правова кваліфікація злочину — ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років", — зазначили в поліції.

У Запоріжжі сталася стрілянина між військовими й цивільними
Фото: Поліція Запорізької області

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань направили до суду справу щодо офіцера однієї з частин Національної гвардії на Івано-Франківщині, який знущався з військовослужбовця. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.05.2023 13:59