На фото наслідки удару по Дружелюбівці. Джерело: прокуратура Харківщини

Удар авіабомбою по будинку в селі на Харківщині: під завалами знайшли тіло чоловіка

Зросла кількість загиблих унаслідок авіаудару по Дружелюбівці Борівської громади Ізюмського району. Вночі 15 жовтня російські війська вдарили керованою авіабомбою по житловому будинку у селі на Харківщині.

Про це у Facebook повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. За його словами, кількість загиблих внаслідок удару окупантів по приватному житловому будинку збільшилася до трьох людей.

"Сьогодні рятувальники, які продовжували пошукові роботи, під завалами знайшли тіло цивільного 31-річного чоловіка. Це син чоловіка і дружини, які також загинули в ніч російського обстрілу", — йдеться у дописі.

Зазначається, що у загиблого залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, кількість загиблих від російського нічного удару 18 жовтня по Запоріжжю зросла. З-під завалі дістали ще два тіла. Таким чином кількість жертв збільшилась до чотирьох осіб. Пошуково-рятувальні роботи на місці влучання ракети тривають.

Відомо, що президент Володимир Зеленський відреагував на ракетний терор окупантів. Він висловив співчуття всім, чиї рідні й близькі загинули через російський терор. Президент подякував тим, хто не залишається байдужим і допомагає долати російське зло.

"Зробимо все, щоб держава-терорист понесла справедливу відповідальність. Російський терор має програти", — наголосив очільник держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 18:44