Обстріляний будинок у Запоріжжі. Джерело: "5 редакція"

Ракетний удар по будинку у Запоріжжі: кількість жертв збільшилась

Кількість загиблих від російського нічного удару 18 жовтня по Запоріжжю зросла. З-під завалі дістали ще два тіла. Таким чином кількість жертв збільшилась до чотирьох осіб.

Про це повідомив виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

"На превеликий жаль, кількість людей, чиє життя обірвалося внаслідок нічної терористичної атаки росіян, збільшилася до чотирьох. В процесі пошуково-рятувальних робіт сьогодні було знайдено ще два тіла. Щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Сил і витримки пережити таке страшне горе", — написав він у Telegram.

За його словами, пошуково-рятувальні роботи на місці влучання ракети тривають.

Деталі нічного обстрілу Запоріжжя

Ворожа атака відбувалася з 01:33 до 01:48. Тип ракет, якими били росіяни, встановлюється. Як розповів виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, внаслідок удару будинок було зруйновано. 

Профільні служби евакуювали близько 50 мешканців будинку, який потрапив під ракетний обстріл. 

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський відреагував на ракетний терор окупантів. Він висловив співчуття всім, чиї рідні й близькі загинули через російський терор. Президент подякував тим, хто не залишається байдужим і допомагає долати російське зло.

"Зробимо все, щоб держава-терорист понесла справедливу відповідальність. Російський терор має програти", — наголосив очільник держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 17:14