Фото: соцмережі

Україна різко провалилася у рейтингу букмекерів на "Євробаченні": на якому місці alyona alyona та Jerry Heil

Шанси України на перемогу на "Євробаченні-2024" дещо знизилися. Після тривалого домінування у прогнозах аналітиків дует alyona alyona та Jerry Heil опустився на третю сходинку.

Відповідний рейтинг учасників був оприлюднений на сайті "Євробачення".

За 39 днів до конкурсу представниці нашої країни alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria опустилися з першого на третє місце. Наших зірок у турнірній таблиці випередили представник Хорватії Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim та італійка Angelina Mango з композицією La noia.

Топ-10 рейтингу "Євробачення" за версією букмекерів має такий вигляд:

Рейтинг учасників "Євробачення-2024" за версією букмекерів

Скріншот зі сайту "Євробачення"

Головне пісенне шоу Європи "Євробачення-2024" пройде у травні цього року у шведському Мальме. Це вже 68-й конкурс, участь у якому візьмуть представники 37 країн.

Також повідомлялось, що під час Нацвідбору на "Євробачення-2024" глядачі зібрали 2 381 837 гривень. Ці кошти витратили на обладнання для розмінування Харківщини.

Нагадаємо, що раніше в Україні прокотилась хвиля обурення, стосовно грошей, які виділили на нацвідбір на "Євробачення-2024". Організація національного відбору обійшлася державному бюджету України в майже 11 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 29.03.2024 17:01