Фото: соцмережі

Український співак потрапив в аварію: з'явилося фото з місця ДТП

Український співак і офіцер Збройних сил України Євген Галич потрапив у аварію. У бойовій машині повністю розбите лобове скло і пом'ятий дах.

Фото з місця аварії рок-музикант, учасник гурту O. Torvald опублікував на своїй сторінці в Instagram. Він повідомив, що з усіма, хто був в машині, все гаразд. 

"Життя дало нам ще один шанс. Значить ми тут потрібні. Поборемось. Сьогодні у мене і моїх побратимів другий день народження. Спасибі янголу-охоронцю", — написав Галич.

Співак Женя Галич потрапив в аварію

Скріншот з соцмереж

Нагадаємо, у Дніпрі поблизу вулиці Вітряна Амур-Нижньодніпровського району легковий автомобіль перекинувся та впав у річку. В салоні на момент аварії перебували двоє дорослих та двоє дітей.

14 серпня у селі Велика Омеляна на Рівненщині сталась моторошна аварія. Одна людина загинула, ще двоє травмовані. Смертельне зіткнення сталося близько 14:40 у селі Велика Омеляна. В салоні перебували троє осіб, одна з яких малолітня дитина. За допомогою спеціального обладнання надзвичайники деблокували постраждалих з понівеченого транспортного засобу та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 20.08.2023 09:47