Фото: Instagгam Олександра Усика

Усик розповів, за яку футбольну команду вболівав в молодості

Український боксер Олександр Усикякий є володарем титулів WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі, розповів про свій улюблений футбольний клуб та футболістів, за яких уболівав з молодих років.

Як повідомляє Tribuna.com, в юності боксер завжди вболівав за "Манчестер Юнайтед".

"Я був фанатом Гарі Невілла та інших, зокрема Девіда Бекхема. Тоді це була команда, з якою було важко грати. Але якщо говорити про моїх улюблених футболістів, то це були, мабуть, Андрій Шевченко, Златан Ібрагімович та Роналдо — той, що старий зубастик. Очевидно, Мессі та інший Роналду також були великими гравцями для мене", — наголосив Усик.

За словами спортсмена, він завжди хотів бути футболістом, та додає, що йому подобається проводити тренування з футбольним клубом "Полісся". Саме це дало йому можливість на деякий час відпочити та відійти від боксу.

"Після моєї перемоги над Тайсоном Ф'юрі в травні я не святкував у звичний спосіб. Я просто тихо повечеряв зі своєю родиною та проводив час граючи у футбол — я навіть не думав про те, що став абсолютним чемпіоном", — зазначив Усик.

Нагадаємо, раніше голова саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейх повідомляв, що бій-реванш між українським боксером Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня. Бій відбудеться в Саудівській Аравії, у місті Ер-Ріяд на Kingdom Arena. Саме там відбувся і перший поєдинок між боксерами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.08.2024 16:55