Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Скріншот із відео

Бій-реванш між Усиком та Ф'юрі: стала відома точна дата і місце

Бій-реванш між українським боксером Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня.

Про це заявив голова саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейх.

"Ф'юрі vs Усик 2. Реванш. 21.12.2024", — повідомив він.

Бій відбудеться в Саудівській Аравії, у місті Ер-Ріяд на Kingdom Arena. Саме там відбувся і перший поєдинок між боксерами.

На кону бою-реваншу Усик – Ф’юрі стоятимуть чемпіонські пояси за версіями WBC, WBA та WBO. 

Зауважимо, у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії завершився поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володів британець.

Також стало відомо, що абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик не планує завершувати професійну кар'єру найближчим часом. До цього конкретних розмов на цю тему у команді українця ніколи не підіймалися.

До того ж раніше повідомлялось, що український чемпіон за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик зацікавлений в організації бою на голих кулаках. Також боксер може спробувати себе у змішаних єдиноборствах.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі записав відеозвернення до українського чемпіона Олександра Усика у процесі підготовки до реваншу. Водночас "Циганський король" ретельно готується до майбутнього бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.08.2024 18:20