Роман Новак. Джерело: Facebook-сторінка Молодого театру

В автокатастрофі загинув актор київського Молодого театру Роман Новак

У ДТП загинув актор столичного Молодого театру — 24-річний Роман Новак. Аварія також забрала життя його брата — разом вони їхали до мами.

Про це повідомив Молодий театр на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, велике горе в родині Молодого театру. В автокатастрофі обірвалося життя нашого дорогого Романа Новака. Досі не можемо повірити в цю страшну звістку. Не вистачає слів, щоби висловити біль втрати. Щирі співчуття родині Романа. Світла пам’ять талановитому акторові й нашому другу!" — йдеться в повідомленні.

Роман Новак зіграв у багатьох виставах Молодого театру в Києві. Зокрема, у його творчому доробку ролі в таких виставах: "Ін’єкція безсмертя", "Кролик Гарві", "Осінній блюз", "Підступність і кохання", "Саломея", "Сон літньої ночі", "Хомо ферус, або сука-любов!", "Цап-ка-цап", "Шинель".

Останню сторіз в Instagram Роман зробив учора — на ній він із колегою, акторкою Оленою Узлюк, готувався до знімання новорічного тік-тока для Молодого театру.

Нагадаємо, декілька днів тому стало відомо, що на фронті загинув талановитий актор і військовослужбовець Андрій Павленко. Його фільмографія налічує більш ніж півсотні серіалів і фільмів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 18:15