Фото: Нацполіція

В Одесі чоловік під час перевірки даних погрожував працівникам ТЦК пістолетом та розправою

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував працівникам Територіального центру комплектування та соціальної підтримки пістолетом.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області. За даними правоохоронців, інцидент стався 20 серпня на вулиці Акордній, що в Хаджибейському районі Одеси.

Так, під час перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних чоловік відмовився надати свої документи. Зокрема, чоловік спровокував конфлікт з військовими, погрожував їм фізичною розправою та застосуванням пістолета, який направляв на них, приставив до грудей одного з військових, а потім втік.

Правопорушником виявився 38-річний чоловік. Він відмовився надавати пояснення щодо своїх дій. Поліцейські вилучили у нього пістолет, попередньо пневматичний, під патрон Флобера. Його буде скеровано на експертизу.

В Одесі чоловік погрожував працівникам ТЦК пістолетом

Фото: Нацполіція

"За фактом погроз вбивством дізнавачі розпочали провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Хмельниччині офіцер територіального центру комплектування та соціальної підтримки пообіцяв військовозобов’язаному виготовити військово-обліковий документ і довідку про проходження військово-лікарських комісій. Свої послуги він оцінив у 40 000 гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.08.2024 13:33