Затримання офіцера ТЦК. Джерело: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

Вимагав за оновлення даних 40 тисяч грн: на Хмельниччині затримали офіцера ТЦК

На Хмельниччині офіцер територіального центру комплектування (ТЦК) та соціальної підтримки пообіцяв військовозобов’язаному виготовити військово-обліковий документ і довідку про проходження військово-лікарських комісій (ВЛК). Свої послуги він оцінив у 40 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 25-річний підозрюваний вимагав у громадянина 40 тисяч гривень за виготовлення військово-облікових документів, постановки на облік, видачу тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, внесення про нього відомостей у відповідну систему та проходження ВЛК без фактичної присутності. Для цього офіцер мав вплинути на медиків та колег із ТЦК.

Посадовця затримали під час отримання обумовленої суми коштів. 

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

Наразі фігурантові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Також його відсторонено від виконання службових обов’язків. Правоохоронці перевіряють причетність до злочину інших осіб. 

 Затримання офіцера ТЦК

 Затримання офіцера ТЦК. Джерело: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

Нагадаємо, нещодавно суд виніс вирок командиру роти охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в якому фіктивно служили місцеві футболісти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.08.2024 20:25