Фото: focus.ua

В окремих областях України різко похолодає: якою буде погода 27 липня

У четвер, 27 липня, в Україні буде хмарна погода. Місцями очікуються сильні шквали вітру.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, в Україні, крім південного сходу, будуть дощі, грози, місцями шквали 15-20 м/с, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській, вночі та в більшості західних областей значні дощі. Вітер переважно південно-східний (в західних та північних областях — північно-західний), 7-12 м/с.

Температура в західних областях вночі +10...+15°C, вдень +14...+19°C; у східних та південно-східних областях вночі +20...+25°C, вдень +31...+36°C; на решті території вночі +15...+20°C, вдень +21...+26°C.

Синоптична карта Укргідрометцентру

Небезпечні метеорологічні явища

Синоптики попереджають, що 27 липня в Україні, крім південного сходу, грози, місцями шквали 15-20 м/с, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській, вночі та в більшості західних областей значні дощі. Очікується перший рівень небезпечності.

Нагадаємо, за даними вчених NASА, липень поточного року, ймовірно, стане найспекотнішим місяцем за останні сторіччя, а можливо й тисячоліття. Є ризик, що хвилі спеки накриють більшу частину планети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 27.07.2023 09:11