Фото: nashaniva.com

Вбивство Шані Лук бойовиками ХАМАС: батько дівчини спростував заяву президента Ізраїлю

Інформація щодо обезголовлення бойовиками ХАМАС громадянки Німеччини Шані Лук, виявилась неправдивою. Відповідну інформацію оприлюднив президент Ізраїлю.  

Про це повідомляє Daily Mail.

Батько дівчини розповів, як насправді терористи угрупування ХАМАС вбили його доньку. Раніше глава Ізраїлю заявляв, що дівчину нібито обезголовили. Однак батько Шані спростував цю інформацію.

Вбивство Шані Лук: як це відбулось насправді

За словами батька Шані, дівчину вбили під час фестивалю. Вона танцювала зі своїми друзями на електронному фестивалі Nova біля кібуцу Рейм, коли терористи ХАМАС почали стріляти. Дівчина з друзями намагалися втекти на своїй машині, однак їх піймали бойовики ХАМАС, які вистрілили в авто та вбили Шані.

Нагадаємо, бойовики ХАМАСу утримують в полоні 126 кількість ізраїльських заручників у Секторі Гази. Таку офіційну інформацію оприлюднила армія оборони Ізраїлю.

Раніше у МЗС заявили, що громадяни України не перебувають у полоні бойовиків ХАМАСу. Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук наголосив, що інформація про те, що деякі громадяни України, яких вважають зниклими безвісти, потрапили в полон ХАМАСу, не підтвердилась.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.10.2023 10:44