Фото: соцмережі

ХАМАС утримує в полоні понад сотню громадян Ізраїля

Бойовики ХАМАСу утримують в полоні 126 кількість ізраїльських заручників у Секторі Гази. Таку офіційну інформацію оприлюднила армія оборони Ізраїлю.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що ХАМАС раніше стверджував, що 13 заручників, серед яких були іноземці, було вбито внаслідок ізраїльських авіаударів.

"Щонайменше 279 ізраїльських солдатів були вбиті з 7 жовтня, коли ХАМАС розпочав атаку на Ізраїль. Загальна кількість ізраїльських втрат становить понад 1300 убитих", — пише видання.

Раніше у МЗС заявили, що громадяни України не перебувають у полоні бойовиків ХАМАСу. Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук наголосив, що інформація про те, що деякі громадяни України, яких вважають зниклими безвісти, потрапили в полон ХАМАСу, не підтвердилась.

Нагадаємо, 14 жовтня Армія оборони Ізраїлю заявила, що ліквідувала одного з ватажків ХАМАСу Мерада Абу Мерада, який був одним з головних відповідальних за напад на країну 7 жовтня. Це сталося внаслідок удару ЦАХАЛу авіацією по оперативному штабу бойовиків, з якого здійснювалося управління повітряною діяльністю терористичної організації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.10.2023 16:59