Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Вибухи у Дніпрі: в ОВА повідомили перші деталі

У четвер, 18 квітня, рашисти завдали ракетного удару по Дніпровському району Дніпропетровської області. Це сталося під час повітряної тривоги.

Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Він зазначив, що внаслідок ворожих обстрілів постраждали двоє чоловіків.

"Попередньо, через ракетний удар постраждали двоє чоловіків — 30 і 35 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Деталі — після відбою", — пише Лисак у своєму Telegram-каналі.

Зазначимо, що близько 11:00 у Дніпрі було гучно. За даними "Суспільного", у місті лунала серія вибухів.

Раніше Лисак повідомляв, що увечері 15 квітня та в ніч на вівторок, 16 квітня, російські окупанти завдали ударів по Нікопольському району Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілів багато людей залишилися без світла.

"Артобстріл і пʼять атак fpv-дронами. Звечора та вночі російські війська тероризували Нікопольщину. Під удар потрапили районний центр, Червоногригорівська та Мирівська громади", — зазначив він.

Нагадаємо, що ввечері в неділю, 14 квітня, росіяни вдарили ракетами по Дніпру та Дніпровському району. Попередньо було відомо про 12 постраждалих, серед них одна — дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.04.2024 13:16