Фото: соцмережі

Відомий український боксер "засвітився" в Росії під час війни (фото)

Український боксер Іван Редкач потрапив у скандал. Спортсмен відвідав Москву та Петербург під час повномасштабної війни Росії.

У соцмережах спортсмен опублікував фото.

Іван Редкач – це український боксер з Сумщини, який зараз живе у США. На світлинах боксер позує на Красній площі в Москві та на фоні розвідного моста у Санкт-Петербурзі.

Боксер Іван Редкач відвідав Росію

Фото: Facebook Івана Редкача

Боксер Іван Редкач в Москві

Фото: Facebook Івана Редкача

Зазначимо, що через кілька днів, Редкач опублікував фото з залізничного вокзалу у Києві.

Боксер Іван Редкач повернувся в Україну після візиту в Росію

Фото: Facebook Івана Редкача

Хто такий Іван Редкач

Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач (23-6-1, 18 КО) народився на Сумщині. У 13 років розпочав навчання у Броварському вищому училищі фізичної культури. У 19 років він боксував на чемпіонаті України серед дорослих, дійшовши до фіналу. Після закінчення Броварського вищого училища фізичної культури переїхав до Лос-Анджелеса. 1 червня 2019 року провів перший бій у напівсередній вазі і здобув найбільш важливу перемогу в кар'єрі над ексчемпіоном у двох вагових категоріях американцем Девоном Александером, нокаутувавши його в 6 раунді. 

18 квітня 2016 року Іван Редкач повідомив про отримання громадянства Мексики. Щоправда, боксер не позбувся і українського громадянства. Неодноразово висловлював симпатію до Росії. Закликав вже під час війни розділяти "політику" та "спор", а також називав "нацистами" українських боксерів, які допомагають ЗСУ.

Нагадаємо, під час матчу третього раунду кваліфікації Ліги конференцій між київським "Динамо" та грецьким "Арісом" розгорівся гучний скандал. Вболівальники гостей розмістили принизливий банер про героїв "Азову". Одразу після стартового свистка на трибунах бухарестської арени "Джулешті" розмістили принизливий банер про героїв "Азова".

"Розбити нацистів "Азова", — написали вболівальники грецького клубу.

Варто відзначити, що організатори прибрали образливий банер вже на 10-й хвилині поєдинку. Офіційний Instagram "Динамо" опублікував допис, в якому наголосили, що "Азов" — це герої України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 12.09.2023 10:44