Фото: instagram/arianagrandebutfan

Відому голлівудську співачку зобов'язали виплатити екс-чоловіку понад $1,2 млн

Відома американська співачка Аріана Гранде розлучилася зі своїм чоловіком брокером із нерухомості Далтоном Гомесом після трьох років шлюбу. Співачка має виплатити екс-чоловіку величезну суму, яка була прописана у шлюбному договорі. 

Про це повідомило видання Daily Mail.

За інформацією журналістів, Верховний суд Лос-Анджелеса ухвалив рішення по розірвання шлюбу Гранде та Гомеса 19 березня. Водночас наголошується, що пара розлучилася ще рік тому, а оскільки вони мали шлюбну угоду, не мали дітей і значних юридичних суперечок, це дозволило процесу швидко пройшли через судову систему.

У виданні зауважили, що умови мирової угоди були узгоджені ще в жовтні. Відтак, подружжю залишилося лише почекати необхідні шість місяців, перш ніж рішення судді набуде чинності.

Проте найцікавіше, що згідно з умовами шлюбного контракту, Аріана після розлучення має виплатити колишньому чоловікові суму в розмірі 1 250 000 доларів США. Вона також повинна віддати Гомесу половину доходів від продажу їхнього будинку в Лос-Анджелесі та сплатить до 25 000 доларів гонорарів його адвокатам. Водночас, чи є у Далтона Гомеса грошові зобов'язання перед Гранде, поки не відомо.

За словами друзів знаменитостей, причиною розлучення стали різні темпи життя закоханих. 

Нагадаємо, українська телеведуча Регіна Тодоренко на третьому році повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішила отримати російське громадянство. Вона з 2016 року живе і працює у Москві та не засуджує російську агресію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 20.03.2024 12:47