Регіна Тодоренко. Джерело: instagram телеведучої

Телеведуча Регіна Тодоренко отримала російське громадянство, — росЗМІ

Українська телеведуча Регіна Тодоренко на третьому році повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішила отримати російське громадянство. Вона з 2016 року живе і працює у Москві та не засуджує російську агресію.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Регіна Тодоренко отримала російське громадянство. Телеведуча стала володаркою паспорта нашої країни", — пишуть російські Telegram-канали.

Пропагандистські ЗМІ повідомляють, що паспорт РФ з'явився у неї нещодавно. Водночас сама Регіна Тодоренко поки що не коментувала цю інформацію.

Що відомо про Регіну Тодоренко

Регіна Тодоренко — українська телеведуча, співачка, акторка й авторка пісень. Уродженка Одеси з 2016 року мешкає у Москві, замовчує війну РФ проти України та продовжує будувати кар'єру в Росії.

З 2014 року телеведуча уникала обговорення російсько-української війни. Лише в одному з інтерв'ю вона заявила, що краще триматися далі від політики. У 2019 році вона вийшла заміж за російського співака Влада Топалова. У пари народилося двоє синів, яких назвали Михайло та Мирослав.

Відомо, що близькі Регіни Тодоренко, зокрема, батьки під час війни залишилися в Україні.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко. Джерело: instagram телеведучої

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо артистів, які підтримали політику російського диктатора Володимира Путіна. Обмеження будуть діяти протягом п'яти або десяти років. Серед списку опинилася й Ані Лорак разом із Регіною Тодоренко, Таїсією Повалій, Анною Седоковою, Сніжаною Єгоровою та Оксаною Марченко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 19.03.2024 15:57