Фото: Facebook Ані Лорак

Зрадниця Лорак вирішила отримати російське громадянство, — росЗМІ

Співачка Кароліна Куєк або Ані Лорак на третьому році повномасштабного вторгнення вирішила отримати російське громадянство. Вона вже багато років живе і працює у Москві та не засуджує російську агресію.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела в оточенні артистки.

За інформацією співрозмовника, Лорак подала відповідні документи ще в лютому цього року. Сама співачка наразі не коментувала скандальну новину.

Як відомо, Лорак вже багато років живе і працює у Москві, а після 24-го лютого 2022 року так і не засудила агресію Росії проти України. Кароліна намагалася висловлюватися, називаючи війну "хаосом", "конфліктом" та навіть згадувала про свого брата, який ховався від обстрілів у бомбосховищі.

Свого часу російські воєнні блогери звинувачували співачку в допомозі українським біженцям. У деяких російських містах скасовували виступи Ані Лорак нібито через те, що вона збирала гроші для ЗСУ. Тоді Лорак заявила, що "ніколи не надавала військової допомоги", а все життя займалася лише гуманітарною допомогою. Восени 2022 року проти Кароліни Куєк були запроваджені санкції України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо артистів, які підтримали політику російського диктатора Володимира Путіна. Обмеження будуть діяти протягом п'яти або десяти років. Серед списку опинилася й Ані Лорак разом із Регіною Тодоренко, Таїсією Повалій, Анною Седоковою, Сніжаною Єгоровою та Оксаною Марченко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.03.2024 14:40