Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Військові виступили із важливим зверненням до адміністраторів Telegram-каналів

Адміністраторів Telegram-каналів закликали не публікувати новини з фронту, які поки що не є підтверджені офіційними джерелами. Після поширення такої інформації ворог бʼє по позиціях Сил оборони.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Звертаюсь на прохання наших військових до всіх Telegram-каналів, які інформують про оперативну ситуацію на фронті. Не викладайте  новини з фронту в онлайн-режимі і день в день — наших накривають одразу після цього. Ну така специфіка нашого ворога", — пояснила посадовиця.

За словами Маляр, публікувати подібну інформацію можна лише після оприлюднення її офіційними спікерами — Генштабу, ОСУВів, Міноборони.

"Ми всі узгоджуємо інформацію перед оприлюдненням з підрозділами безпеки операцій та безпосередньо з командуваннями на місцях", — зазначила заступниця міністра.

Нагадаємо, у Генштабі кажуть, що по усій лінії фронту тривають важкі бої між Збройними силами України та російськими окупантами. Росіяни атакують на чотирьох важливих напрямках.

Водночас українські військові мають успіх на Бахмутському напрямку. В районі Кліщіївки Сили оборони вибивають ворога зі захоплених рубежів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.07.2023 15:21