Вікторія Бекхем не планує возз'єднуватися в оновленому турі з групою Spice Girls

06 ЛИСТОПАДА 2018 13:57

Найзнаменитіша учасниця британської поп-групи Spice Girls Вікторія Бекхем розповіла чому не зможе возз'єднатися з колективом і відправитися в турне в 2019 році.

«Spice Girls були дуже важливою частиною мого життя, і я бажаю моїм дівчаткам величезної любові і веселощів в зв'язку зі стартом їх виступів. Знаю, що вони влаштують приголомшливе шоу!» - підкреслює Бекхем в Instagram.

Вікторія також підкреслила, що на даний момент вона активно працює в індустрії моди, яка приносить їй багатотисячні дохід. Вона не збирається кидати цю прибуткову справу і постійно ділиться в соціальних мережах фото нових колекцій одягу власного бренду, повідомляє Euro News.

Бекхем також попередила і застерегла прихильників британського колективу від надто великих очікувань з приводу возз'єднання групи і майбутнього світового турне.

Нагадаємо, що група Spice Girls оголосила про своє возз'єднання. Гастролі групи планують розпочати 1 червня 2019 року. Колектив виступить з концертами в Манчестері, Единбурзі, Брістолі, Ковентрі, а завершить турне в Лондоні, на знаменитому стадіоні Уемблі.

Суспільство, 06.11.2018 13:57