Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

"Він нокаутує Усика": промоутер відзначився гучною заявою про бій українця

Промоутер боксера Тайсона Ф'юрі Френк Воррен переконаний, що його підопічний зможе нокаутувати Олександра Усика. На думку менеджера, британець повернувся до найкращої своєї форми.

Про це повідомляє Boxing News 24. Воррен поділився сміливими очікуваннями від бою Тайсона проти чемпіона за версіями WBO, WBA, IBF та IBO Олександра Усика. Промоутер вважає, що бій за абсолютного чемпіона світу завершиться нокаутом.

"Я відчував, що він зможе зупинити його, коли контракт був підписаний. Він дуже старанно тренувався, і його порізали. Яка різниця між цим і поверненням до тренувального табору, очевидно, що він мав пару тижнів відсутності, але йому не потрібно було їхати туди, щоб схуднути. Він у своїй вазі, а це означає, що він набере швидкість, здобуде міць і ви отримаєте на рингу старого Тайсона Ф'юрі. Він його нокаутує", — сказав Воррен.

Бій Усик — Ф'юрі перенесено

Бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, британський супертяж Ентоні Джошуа після яскравої перемоги над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну хоче провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Одним із потенційних його суперників може стати чемпіон з України Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.03.2024 08:55