Фото: скріншот з відео

"Він упаде на канвас": британець Ф'юрі зробив сміливу заяву про бій з Усиком

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі, який володіє поясом Всесвітньої боксерської ради (WBC), переконаний, що поб'ється з українським боксером Олександром Усиком до кінця 2023 року. Він упевнений, що бій стане для нього "легкою прогулянкою".

Таку заяву Ф'юрі зробив в інтерв'ю журналісту Майклу Бенсону.

Уродженець Манчестера, сумнівається, що наш земляк хоче з ним вийти в ринг. Навіть якщо бій відбудеться, то все закінчиться абсолютним чемпіонством у дивізіоні.

"Я не думаю, що хтось когось боїться у боксерському поєдинку. Бій з Усиком має відбутися, він має відбутися цього року. Я просто гадаю, що це буде легка робота. Я поб'ю його, він упаде на канвас, і тоді я вийду та нап'юся в центрі міста. Бій із Джошуа? Я б хотів, щоб це сталося… Я б хотів побитися з Олександром Усиком, я хотів би побитися з Ентоні Джошуа, але я просто не думаю, що вони хочуть битися зі мною", — заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, український чемпіон світу суперважкої ваги Олександр Усик анонсував можливий поєдинок проти британця Тайсона Ф'юрі. "Циганський король" своїми скандальними вчинками намагається максимально розпіарити бій.

Також чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик може провести свій наступний бій у Польщі. Суперником українця може стати англійський супертяж Даніель Дюбуа.

Раніше обов'язковий претендент WBA Даніель Дюбуа прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика. WBA зобов'язала боксерів розпочати переговори про захист титулу, яким володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.05.2023 21:44