Фото: Instagram Усика

Усик заінтригував новою заявою про бій з Ф'юрі

Український чемпіон світу суперважкої ваги Олександр Усик (20-0, 13 КО) анонсував можливий поєдинок проти британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО). "Циганський король" своїми скандальними вчинками намагається максимально розпіарити бій.

Про це Усик заявив в інтерв'ю порталу vringe.com. Український боксер зазначив, що для Ф'юрі гроші є дуже важливим аспектом.

"Для Ф'юрі бокс — це не лише спорт, а й шоу. І є ще один фактор — гроші. Він увесь час говорить про них та озвучує якісь неймовірні суми, які хоче отримати за бій. Я вважаю, що всі його гучні заяви — розпал пристрастей. Без цього нікуди. А так чого йому боятися? Він професійний спортсмен. І навіть програвши, забере своє. Не секрет, що гонорари прописуються для обох сторін. Якщо хоче потягнути інтригу, то його право, але бігати за ним чи йти на поступки ніхто не буде. Поєдинок рано чи пізно відбудеться. І все вирішиться у рингу", — сказав Усик.

Нагадаємо, чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик може провести свій наступний бій у Польщі. Суперником українця може стати англійський супертяж Даніель Дюбуа.

Також обов'язковий претендент WBA Даніель Дюбуа прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика. WBA зобов'язала боксерів розпочати переговори про захист титулу, яким володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.05.2023 12:38