Фото: Instagram Усика

Наступний бій Усика може пройти в Польщі: які розглядаються дати

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик може провести свій наступний бій у Польщі. Суперником українця може стати англійський супертяж Даніель Дюбуа.

Про це повідомив промоутер Олександра Усика, пише Przeglad Sportowy.

Команда українця зробила пропозицію Дюбуа — і чи буде вона прийнята, вболівальники дізнаються вже найближчим часом. 

"Ми відкрито говорили, що йдеться про Польщу, розповідали про обставини. Не сумніваюся, що Френк Воррен, його син Джордж і вся група Queensberry Promotions активно підтримують Україну — з перших днів війни вони були в тісному контакті з послом нашої країни у Великій Британії, виступали з різними ініціативами, організовували збір коштів", — заявив Красюк.

Промоутер також запевнив, що рішення будуть прийматися відповідно до комерційних міркувань. 

"Якщо з якихось причин наша пропозиція не задовольнить Дюбуа і він не захоче підписувати контракт, то ми можемо переходити до процедури тендеру промоутера. А суб’єкт, який підготує вищу фінансову пропозицію, отримає право організувати поєдинок. Тоді на нашу користь було б, щоб Усик як чемпіон мав гарантовані 75 відсотків заявки, а Дюбуа як претендент — 25", — додав він.

Бій між Усиком та Дюбуа може пройти в кінці липня, або на початку серпня 2023 року.

"Ф'юрі має провести бій 22 липня. І обидва поєдинки — і його, і наш — у Великій Британії покажуть на платній основі. Організація боїв Усика та Ф’юрі в одну ніч з комерційної точки зору, очевидно, була б пострілом у ногу. Ми не можемо передбачити, який поєдинок приверне більше уваги, але точно знаємо, що вболівальникам доведеться вибирати між одним боєм та іншим", — додав Красюк. 

Промоутер також заявив, що навіть тижня перерви між двома боями недостатньо. Було б добре розділити їх хоча б на три тижні.

Нагадаємо, обов'язковий претендент WBA Даніель Дюбуа прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика. WBA зобов'язала боксерів розпочати переговори про захист титулу, яким володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.04.2023 15:14